Onze kapsalons in Den Bosch en Rosmalen

IMG_0021Hooijmans Hairline in Den Bosch en Rosmalen is een trendy en dynamische kapsalon die u en uw haar serieus neemt.
 
Wat uw wensen of voorkeuren ook zijn met betrekking tot uw haarstijl, bij onze kapsalon krijgt u precies wat u verlangt. Onze kappers zijn vriendelijke professionals met jarenlange ervaring en grote kennis van alle aspecten van het kappersvak. Wat uw verwachtingen ook zijn, onze kapsalons in Den Bosch en Rosmalen voldoen aan allemaal. Kinderen, vrouwen en mannen zijn allemaal welkom in onze dynamische kapperszaak.
 
Hooijmans Hairline is gevestigd in Den Bosch en Rosmalen en heeft een team van kappers en kapsters van absolute topklasse voor u beschikbaar. Uw wensen staan bij ons altijd centraal en wij doen dan ook ons uiterste best om aan al uw eisen te voldoen. Dit geldt voor het knippen, wassen en kleuren, maar ook voor de ambiance in onze kapsalon.
 
Hooijmans Hairline gelooft in het totaalplaatje van kwaliteit en servicegerichtheid. Het is ons uitgangspunt u een plek te geven waar professionaliteit en vriendelijkheid hand in hand gaan. Wij zorgen ervoor dat u als klant tevreden terug kunt komen. Gericht op werkelijk alle haartypen en -modellen en met een volledig up-to-date kapsalon bent u bij ons in goede en bekwame handen. Handen die ook nog eens magisch zijn met een schaar. Alles komt op subtiele en optimale wijze samen bij Hooijmans Hairline.
 
Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over onze kapsalons in Den Bosch en Rosmalen? Neemt u dan meteen contact met ons op. Een van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staat u graag te woord.
 

 
IMG_0003